Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

spinracing

blogavatar

Mindenkit nehezen érint a koronavírus miatti kényszerű bezártság. Szeretnék segíteni, annak, aki teheti, hogy otthonában tekerjen, amíg nem enyhül a helyzet.

Utolsó kommentek

SpinRacing edzés otthonra #15 Lábazzunk

Sziasztok!

A mai edzésen háttérbe szorul a kar és a felsőtest, viszont cserébe egy jó kis alakformáló, erősítő edzést raktam össze. Fogadjátok szeretettel!

Jó tekerést!!

Tovább

SpinRacing edzés otthonra #14

Sziasztok!

A legújabb edzés összességében egy közepes intenzitású edzés, amit szintén meg lehet csinálni akár különböző mértékű ellenállásokkal is. Ha bátran tekered a gombot a pedál mellett, akkor egy jó erősítő-gyorsító, ha finomabban, akkor inkább egy állóképességi óra. 

Fogadjátok szeretettel! Jó tekerést! Nyeregbe fel!!

Tovább

Spinracing edzés otthonra #13 

Szia! 

Mondhatjuk, hogy "csak" a szokásos. Az első blokk egy közepesen gyors intervallumos feladat, amit egy hosszabb emelkedő követ. Fogadd szeretettel, jó tekerést!

Tovább

SpinRacing edzés otthonra #12 Teljes test

Sziasztok!

A mai edzés annyiban speciális, hogy nem maradunk végig a bringán, hanem az utolsó 15 percben a felső végtagok illetve a has izmai is átmozgatásra kerülnek. Természetesen ennek megfelelően a bringás rész meglehetősen intenzív, ezáltal a kívánt hatás garantáltan nem marad el.

Jó tekeréstt, jó edzést!!!

Tovább

Spinracing edzés otthonra #11 Tibi

Sziasztok!

A feltöltött edzéseknél igyekszem figyelembe venni, hogy változatosak legyenek az itt található anyagok. Így támadt az az ötletem, hogy (természetesen a megfelelő biztonság mellett) rávettem barátom és társ-edzőmet, Tibit, hogy ő is tartson nektek egy órát. 

Ő teljesen más zenei világot és egy nagyon jó hangulatú edzést hozott nektek. Fogadjátok szeretettel!

Tovább
«
123